WIE BEN IK

angele

De coach

Mijn naam is Angèle Babeliowsky, ik ben getrouwd en trotse moeder van 2  kinderen (1999 en 2002). En dus ervaringsdeskundige.
Ik ben  een systemische gezins- en kinder- en scheidingscoach,   familieopsteller, kinderyogadocent en als vrijwilliger verbonden aan Ouders Lokaal.

Door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en het ouderschap ben ik steeds meer passie gaan voelen voor het welzijn van kinderen.

Naarmate mijn kinderen ouder werden werd ik mij steeds meer bewust van de invloed van mijn gedrag op het welzijn van mijn kinderen en hoe ook mijn kinderen mij daarbij spiegelden. Dit motiveerde mij om de opleiding Holistische Gezins therapie in 2012 te volgen en met ouders te gaan werken.
Ik begeleid ouders in hun verkenningstocht naar bewust en verbonden ouderschap. Mijn specialisatie is pubers omdat zij mij enorm inspireren.

Ze hebben de begeleiding, liefde en begrenzing van hun ouders zo nodig en juist omdat een puber hun ouders soms ook tot waanzin kunnen drijven is het mijn passie om ouders hierin te begeleiden en te inspireren en zo in verbinding te blijven met elkaar.

Ik gun iedere puber het puberzijn en iedere ouder een begripvol ouderschap en verbinding met hun kinderen.

De combinatie van mijn praktische instelling en een oprechte interesse in mensen maakt dat mijn coaching trajecten gekenmerkt worden door plezier, laagdrempeligheid en liefdevol contact.

Daarnaast zijn verbinding, vertrouwen, luisteren, respect en veiligheid belangrijk voor mij en geloof ik in het nemen van eigen verantwoordelijkheid en in samen op weg en onderweg zijn..

Mijn missie

Mijn missie is bijdragen aan het welzijn van kinderen en ouders door met ouders te werken. Ik werk bewust met ouders omdat wij als ouder geraakt worden door het gedrag van onze kinderen. Dat geeft mogelijkheden voor zowel de ouder als het kind.

Mijn visie

Mijn visie is dat kinderen mogen zijn wie ze zijn, om te worden  wie ze in essentie zijn maar nog niet kunnen zijn en dat op hun manier en in hun tijd en tempo doen.

Wij als ouder hebben de verantwoordelijkheid om onze kinderen te zien en te begeleiden. Ons eigen gedrag van ouder speelt een belangrijke rol en zoals in iedere relatie kunnen we het gedrag van de ander niet veranderen maar ons wel bewust worden van ons eigen gedrag. Door daar verantwoordelijkheid voor te nemen krijgen we sleutels in handen om het contact met onze puber te verbeteren.

“Jouw eigen leven is het enige opvoedboek dat je kind leest.

Leef het leven dat je je kind gunt.”

En wil je daar begeleiding bij krijgen? Bel of mail mij!