HOE WERK IK

nepal 11

Het aanbod:

Pubers & Zo begeleidt jou in het proces van’ HELP een PUBER in huis’ naar ‘Oh wat heb ik een leuke puber in huis’.

Er staan boeken volgeschreven met waardevolle informatie en theoriën over pubers wat er bij hen gebeurt fysiek, mentaal en met hun gedrag.

Maar iedere situatie is uniek en vraagt om zijn eigen begeleiding. Als gezinscoach en ervaringsdeskundige heb ik kennis, de mogelijkheden en coachingsvaardigheden om jou te begeleiden bij het (her)vinden van je eigen wijsheid.  Hoe wil jij als ouder met je puber omgaan en wat voelt goed voor jullie. Samen leveren we dus MAATWERK!

Je leert contact te maken en te houden, vertrouwen te hebben, los te laten en begrip voor je zelf en je puber te hebben.

Als scheidingscoach bied ik begeleiding tijdens en na scheiding aan ouders met pubers. Je leert dat je samen ouders kunt blijven en hoe je puber zo goed mogelijk bij een scheiding kunt begeleiden.

1. Persoonlijke Coaching 1 op 1:

We starten vanuit een gesprek waarin jouw hulpvraag centraal staat. Van daaruit ontvouwt zich wat nodig is. Na de eerste sessie is er een vertrekpunt gecreëerd en hebben we helder gemaakt wat je graag wilt bereiken. Gemiddeld zijn er zo’n vijf vervolg sessies nodig waarin we de diepte ingaan en je ook allerlei tips & trics en do’s & don’ts  krijgt aangereikt. In mijn coaching maak ik gebruik van diverse technieken

2. Scheidingscoaching voor ouders en/of pubers

3. Workshops via Ouders Lokaal een platform voor en door ouders.

4. Trainingen  i.s.m. Kwadraad maatschappelijk werk zie agenda voor de data

5.. Walk and talk events (vanaf  januari 2023)

6Opvoedopstellingen   NIEUW!

7. Moeder – dochter dagen  (datum binnenkort bekend)

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.