Wie ben ik

angele

De coach

Mijn naam is Angèle Babeliowsky, ik ben getrouwd en moeder van 2 pubers (1999 en 2002).
Ik ben  gezins- en kinder- en scheidingscoach, kinderyogadocent, ondernemer en als vrijwilliger verbonden aan Ouders Lokaal.

Door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en het ouderschap ben ik steeds meer passie gaan voelen voor het welzijn van kinderen. Ik heb op dat vlak verdieping gezocht in de kinderyoga en geef hier regelmatig les in.

Naarmate mijn kinderen ouder werden werd ik mij steeds meer bewust van de invloed van mijn gedrag op het welzijn van mijn kinderen en hoe ook mijn kinderen mij daarbij spiegelden. Dit motiveerde mij om de opleiding Gezins- en Kindercoaching te volgen en met ouders te gaan werken.
Ik heb deze gecertificeerde opleiding succesvol afgerond en begeleid ouders in hun verkenningstocht naar bewust en liefdevol ouderschap.

Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in pubers omdat zij mij enorm inspireren.

Ze hebben de begeleiding, liefde en begrenzing van hun ouders zo nodig en juist omdat een puber hun ouders soms ook tot waanzin kunnen drijven is het mijn passie om ouders hierin te begeleiden en te inspireren.

Ik gun iedere puber het puberzijn en iedere ouder een begripvol ouderschap en verbinding met hun kinderen.

De combinatie van mijn praktische instelling en een oprechte interesse in mensen maakt dat mijn coaching trajecten gekenmerkt worden door plezier, laagdrempeligheid en liefdevol contact.

Daarnaast zijn verbinding, vertrouwen, luisteren, respect en veiligheid belangrijk voor mij en geloof ik in het nemen van eigen verantwoordelijkheid en in samen op weg en onderweg zijn..

Mijn missie

Mijn missie is bijdragen aan het welzijn van kinderen en ouders door met ouders te werken. Ik werk bewust met ouders omdat wij als ouder geraakt worden door het gedrag van onze kinderen. Dat geeft mogelijkheden voor zowel de ouder als het kind.

Mijn visie

Mijn visie is dat kinderen mogen zijn wie ze zijn, om te worden  wie ze in essentie zijn maar nog niet kunnen zijn en dat op hun manier en in hun tijd en tempo doen.

Wij als ouder hebben de verantwoordelijkheid om onze kinderen te zien en te begeleiden. In de ontwikkelingsfase van puber zijn erkenning, bevestiging en begrenzing heel belangrijk. Ons eigen gedrag van ouder speelt een belangrijke rol en zoals in iedere relatie kunnen we het gedrag van de ander niet veranderen maar ons wel bewust worden van ons eigen gedrag. Door daar verantwoordelijkheid voor te nemen krijgen we sleutels in handen om het contact met onze puber te verbeteren.

Jouw eigen leven is het enige opvoedboek dat je kind leest. Leef dus het leven dat je je kind gunt.

En wil je daar begeleiding bij krijgen? Bel of mail mij!